Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov v téme 9


Prameň > 2006 > Občianske aktivity

Občianske aktivity
rok 2006

II. deň Etnies Bus

10.09.2006 -
II. deň Etnies Bus

10:00 hod. štartoval ETNIES BUS zo Zelenej vody smerom do Nového Mesta nad Váhom - miestny sk8park. Tu prebiehala súťaž v mini rampe, z ktorej vám aktuálne ponúkame niekoľko záberov.

KoN Open Air pred týždňom

22.06.2006 -
KoN Open Air pred týždňom

Nové Mesto nad Váhom – Pred siedmimi dňami sa začal 4 dňový ruch v areáli Domu rybárov na Zelenej Vode. Už po tretí krát občianske združenie Genius loci organizovalo festival s názvom Kultúra o nás pod holým nebom. Prameň vám prináša fotoreportáž z prípravy tohto podujatia.

Karanténna časť už dostala svoju podobu

17.05.2006 -
Karanténna časť už dostala svoju podobu

Útulok Nádej v Novom Meste nad Váhom – Cez víkend opätovne nabehla zohraná partička ľudí do areálu vznikajúceho útulku. Karanténne koterce dostali svoju skoro konečnú podobu. Nosná konštrukcia je pozváraná a povrchovo upravená. Celá táto časť je už pod strechou. Odkanalizovanie bude dokončené tento týždeň.

Necelý mesiac pred dokončením

08.05.2006 -
Necelý mesiac pred dokončením

Nové Mesto nad Váhom – Cez víkend bolo v areáli útulku Nádej skutočne rušno. Občianske združenie Genius loci s pomocou ďalších nadšených priateľov psov tam počas soboty a nedele dalo základ karanténnej časti tohto zariadenia. Projekt grantového programu „Šanca pre váš región“ sa dostal do posledného mesiaca svojej realizácie.

Práce na útulku Nádej pokračujú

15.04.2006 -
Práce na útulku Nádej pokračujú

Nové Mesto nad Váhom – V tomto týždni občianske združenie Genius loci a regionálne centrum Sloboda zvierat začali opäť pracovať na budovaní miestneho útulku pre túlavé zvieratá. Dlhá zima si vyžiadala polročnú prestávku no termín dokončenia 31. máj 2006 by nemal byť ohrozený.

NMnV stratégiu rozvoja vypracuje s občianskymi združeniami

14.03.2006 -
NMnV stratégiu rozvoja vypracuje s občianskymi združeniami

Nové Mesto nad Váhom – Včera sa uskutočnilo prvé rokovanie miestnych občianskych združení s predstatviteľmi Mesta Nové Mesto nad Váhom o tvorbe plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta (PHSR). Na stretnutí bola dohodnutá spolupráca nielen na samotnom vypracovaní PHSR, ale aj na žiadosti o finančné prostriedky z fondov EÚ.

Informačno-poradenské centrum so špecializáciou na rómske deti a mládež

05.03.2006 -
Informačno-poradenské  centrum so špecializáciou na rómske deti a mládež

Dnes Vám prinášame vizitku organizácie, sídliacej v Novom Meste nad Váhom s celoslovenskou pôsobnosťou. Osvetové združenie Rómov sa venuje Rómom a riešeniu rómskej problematiky v našom regióne a prispieva k rozvoju voľnočasových aktivít rómskej mládeže...

Občianske združenie TVOR

07.02.2006 -
Občianske združenie TVOR

19. septembra bolo založené občianske združenie mladých ľudí s názvom Tvor. O tom aké sú jeho ciele a prečo vzniklo si môžete prečítať v nasledujúcom texte. Dávam do pozornosti všetkým "free stailistom".

Boj proti extrémizmu nesmie byť bojom proti slobode a demokracii

16.01.2006 -
Boj proti extrémizmu nesmie byť bojom proti slobode a demokracii

Greenpeace sa obáva zneužitia "boja proti extrémizmu" proti nezávislým občianskym organizáciám a aktívnym jednotlivcom.


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet