Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov v téme 10


Prameň > 2008 > Bývanie

Bývanie
rok 2008

Bývanie pod lesom

03.11.2008 -
Bývanie pod lesom

Spoločnosť centrumbývania.info ponúka 16 dvojpodlažných rodinných domov v obci Moravany nad Váhom. Lokalita je k svetoznámym liečebným kúpeľom Piešťany skutočne iba na skok. Kúpeľný ostrov, na ktorom sa nachádzajú všetky liečebné domy a ktorý spája Moravany nad Váhom s centrom Piešťan je vzdialený iba 10 min. pešou chôdzou.

Posledné byty za koruny

24.10.2008 -
Posledné byty za koruny

S príchodom nového roku obyvatelia Slovenska rozmýšľajú, kde investovať svoje Koruny. Vynikajúcou príležitosťou v našom regióne je kúpa bytu v novostavbe. Aktuálnou ponukou kancelárie centrumbývania.info sú byty v obci Beckov.

Zateplovací búúm

07.09.2008 -
Zateplovací búúm

Finančný tlak núti stále viacej majiteľov bytových domov riešiť otázku znižovania spotreby energií. Cena tepla sa sústavne zvyšuje a tým sa stávajú náklady na bývanie stále neúnosnejšie. Už je každému jasné, že treba investovať do rekonštrukcie, ale nie každý sa dostal k realizácii.

Bezpečne investovať

17.06.2008 -
Bezpečne investovať

Patríte medzi ľudí, ktorí sú zneistení príchodom novej meny a hľadajú spoľahlivé umiestnenie svojich úspor? Možno ste rozmýšľali nad investíciou do nehnuteľnosti. Je to určite jedna z najzaujímavejších možností. Okrem toho, že jej predajná cena rastie, môže investícia zarábať formou mesačného nájmu.

STOP nekontrolovanej úžere

05.05.2008 -
STOP nekontrolovanej úžere

Policajný prezident PZ SR vydal 7. 3. 2008 rozkaz, ktorý mení podmienky vysťahovania z bytu. Doteraz stačilo, aby ľudia nestíhali platiť splátky úžerníkovi a mohli prísť okamžite o svoju nehnuteľnosť. V súčasnosti treba na vysťahovanie exekútora a súdny príkaz. Nový právny predpis úžerníkovi prikazuje predaj bytu iba prostredníctvom dražby. Rozdiel medzi cenou nehnuteľnosti a pôžičkou treba neplatičovi doplatiť.

Úspešný seminár o bývaní

29.02.2008 -
Úspešný seminár o bývaní

Včera sa v Mestskom kultúrnom stredisku Nového Mesta nad Váhom konal Bytový dom ´08 – seminár pre domovníkov, domových dôverníkov a predsedov spoločenstiev vlastníkov bytov. Novomestské stretnutie organizovala spoločnosť centrumbývania.info s.r.o. v spolupráci so spoločnosťou Eres a.s.

BYTOVÝ DOM ´08

25.02.2008 -
BYTOVÝ DOM ´08

Vážený domovník / domový dôverník, srdečne Vás pozývame na prvé stretnutie domovníkov, domových dôverníkov a občanov s názvom BYTOVÝ DOM ´08 – I. WORKSHOP PRE DOMOVNÍKOV A DOMOVÝCH DÔVERNÍKOV A PREDSEDOV SVB, na ktorom budete mať možnosť dozvedieť sa veľa zaujímavých informácii z oblasti starostlivosti, údržby a zveľaďovania Vášho vlastného bývania v bytových domoch. Veríme, že Vás táto príležitosť zaujme a využijete ju.

Seminár o bytových domoch

22.02.2008 -
Seminár o bytových domoch

Stará Turá – 20. februára sa uskutočnil seminár „Obnova bytových domov a možnosti financovania obnovy“, ktorý organizovala spoločnosť Technotur. Dvaja najväčší saroturiansky správcovia bytových domov (Technotur & SBDO) rozposlali pozvánku všetkým domovníkom, domovým dôverníkov a predsedom spoločenstiev. Do Domu kultúry Javorina prišlo asi 70 z nich.

Zrevitalizujte svoj bytový dom s dotáciou

15.01.2008 -
Zrevitalizujte svoj bytový dom s dotáciou

Slovenské banky začínajú poskytovať zvýhodnené úvery s nenávratnou dotáciou. Tá môže dosiahnuť až 20 % z nákladov na zateplenie či inú investičnú akciu. Banky odpustia klientom spomínanú časť úveru vďaka grantom z rozpočtu Európskej únie.

Prečo sa nerealizuje výstavba bytov?!

02.01.2008 -
Prečo sa nerealizuje výstavba bytov?!

Stará Turá - Nakoľko viac občanov nášho mesta žiadalo informáciu, prečo sa v súčasnosti nerealizuje bytová výstavba, vznikla potreba podať vysvetlenie a to najmä tým, ktorí majú o výstavbu domu záujem. V úvode treba uviesť, že vedenie mesta má záujem riešiť problematiku výstavby bytových domov a podniklo kroky k realizácii.


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet