Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov v téme 7


Prameň > 2009 > Zdravie

Zdravie
rok 2009

Urino t e r a p i a – od histórie k lekárskym aplikáciám

25.10.2009 -
Urino t e r a p i a – od histórie k lekárskym aplikáciám

„Môj obľúbený spisovateľ pán Hrabal sa kdesi zmieňuje o učiteľovi, ktorý žiakom zatajil hlodavce len preto, že mu nebol zvýšený plat. Ja si myslím, že by bolo veľkou škodou, keby rôzne tabu, hlúposť a predsudky vytlačili tak vynikajúci liek, ktorý bol už pred päť tisíc rokmi nazývaný Indmi nápojom bohov.“

Vede konzumace konopí ke zmenšování mozku?

22.10.2009 -
Vede konzumace konopí ke zmenšování mozku?

Tiskové agentury vydaly začátkem července´08 výsledky výzkumu australského týmu, podle nichž prý nadměrná konzumace konopí může vést ke zmenšování dvou částí mozku.

Lék nemusí vždy léčit, aneb co nám nabízí farmaceutický průmysl

26.09.2009 -
Lék nemusí vždy léčit, aneb co nám nabízí farmaceutický průmysl

Dnes, kdy většina lidí nespoléhá na svůj zdravý (selský) rozum v situacích, kdy jde pro ně o to snad nejcennější, o jejich zdraví, mají farmaceutické firmy žně. Důvěřujeme možná až přespříliš předepsaným „lékům“, namísto toho abychom zabrousili do své minulosti, čím nás například léčívaly naše babičky či prababičky. A tak farmaceutický průmysl může vydělávat stále více a více, dokud nepochopíme, oč tu vlastně jde. Více naleznete v následujícím článku.

Chrípka

20.09.2009 -
Chrípka

Je tu čas jesenný a tým aj čas chrípok. Tento rok je chrípka skloňovaná omnoho častejšie ako minulé roky. Zo všetkých strán sa hromadia rôzne prognózy a upozornenia na nový druh chrípky. A preto som sa rozhodol, dozvedieť, čo najviac o novej chrípke označovanej ako A (H1N1), alebo vírus prasacej chrípky. Sadol som k počítaču a začal hľadať dostupné informácie na internete. Našiel som množstvo informácii, ale rozhodol som sa zmieniť len o článku pani MUDr. K. Pospíšilovej.

O hovne a sraní ...

16.07.2009 -
O hovne a sraní ...

Nedávno som spomedzi svojej korešpondencie „vyhrabal“ jeden zapadnutý, pár rokov starý, hromadne preposielaný mail. Tento mail obsahuje údajne vedeckú a štatistickú štúdiu o hovne, kadení a prdení. Musím priznať, že som považoval za hriech nepodeliť sa o toto tabu so širokou verejnosťou. Tu máte obsah toho mailu..

Komisia vyzýva na Európu bez tabakového dymu do roku 2012

04.07.2009 -
Komisia vyzýva na Európu bez tabakového dymu do roku 2012

Európska komisia dnes po rozsiahlych konzultáciách prijala návrh odporúčania Rady, ktorým sa členské štáty vyzývajú, aby do roku 2012 prijali zákony na ochranu svojich občanov pred vystavením tabakovému dymu. Tabak je stále hlavnou príčinou predčasných úmrtí a chorôb v Európskej únii. Podľa zdržanlivých odhadov zomrelo v roku 2002 v krajinách EÚ-25 približne 79 000 dospelých vrátane 19 000 nefajčiarov v dôsledku vystavenia tabakovému dymu v domácnostiach (72 000) a na pracoviskách (7 300).

Víra prý léčí AIDS

26.02.2009 -
Víra prý léčí AIDS

Opravdu mírumilovný vzkaz má pro své věřící kněz Godfrey Wippon z Papua Nová Guinea:

"Kdo užívá kondom, je antikrist!"


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet