Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov v téme 12


Prameň > 2011 > Všehochuť

Všehochuť
rok 2011

Odborníci kladú medicínsku liečbu jednoznačne pred výživové doplnky

15.08.2011 -

Poruchy erekcie postihujú viac ako polovicu mužov nad štyridsať rokov. Mnohí z nich v snahe vyriešiť svoj problém siahajú po výživových doplnkoch, ktoré sľubujú zlepšenie sexuálnej funkcie.

Gentleman

31.07.2011 -
Gentleman

Jednou z mnohých hviezd, ktoré sa predstavia na tohtoročnom Uprising reggae festivale je aj Gentleman, ktorý je považovaný za lídra európskej reggae – dancehallovej scény. Gentleman pochádza z Nemecka ( Kolín nad Rýnom) a jeho druhým domovom je Jamajka (Kingston).

Seniori budú môcť žiť kvalitnejšie

23.06.2011 -

Žijeme dobu, v ktorej sú v popredí záujmu mladí, silní, dynamickí, avšak počet seniorov, ktorých telesný, duševný aj sociálny potenciál ostáva aj na dôchodku vysoký a ktorí by radi žili aktívnym životom, neustále narastá. Fond GSK sa preto rozhodol podporiť finančným grantom 17 projektov, ktorých cieľom je zvýšiť kvalitu života seniorov, priniesť im pocit užitočnosti, docenenia a radosti zo života.

Európske solárne dni na Slovensku boli už prvý rok úspešné

20.05.2011 -
Európske solárne dni na Slovensku boli už prvý rok úspešné

Slovensko sa tento rok pridalo k unikátnemu projektu Európskych solárnych dní prvýkrát a hneď úspešne. Slovenská agentúra pre obnoviteľné zdroje energie ako hlavný koordinátor a organizátori jednotlivých podujatí mali dva týždne na zvýšenie povedomia o tom ako môže solárna energia prispieť k energetickej nezávislosti a bezpečnosti Európy.

Vylepšené praktiky ŠtB - sčítanie obyvateľov, domov a bytov 2011

17.05.2011 -

Dnes mi na adresu môjho tvalého bydliska priniesol sčítací komisár sadu "fízlovských" tlačív.
Prečo fízlovských? Dobre si pozrite všetky dokumenty a tlačivá, ktoré dostanete:

Polovica mladých Európanov je pripravená pracovať v zahraničí

16.05.2011 -

Podľa najnovšieho prieskumu Eurobarometer by 53 % mladých ľudí v Európe ochotne alebo rado pracovalo v inej európskej krajine, ale nedostatok finančných prostriedkov mnohých z nich odrádza od toho, aby urobili prvý krok a absolvovali časť svojho vzdelávania za hranicami.

Najväčší Mesiac za posledných 17 rokov

19.03.2011 -
Najväčší Mesiac za posledných 17 rokov

Už dnes, v sobotu 19. marca, môžeme pozorovať unikátne vesmírne predstavenie. V noci na na nás bude totiž svietiť mimoriadne veľký Mesiac. Mesiac v splne bude tak blízko k Zemi, že sa ho budete chcieť dotknúť rukou.

Vykorisťovanie slovenských robotníkov v lesníctve v Českej republike

24.02.2011 -
 Vykorisťovanie slovenských robotníkov v lesníctve v Českej republike

České firmy podnikajúce v lesníctve, ktoré sú podozrivé z opakovaného podvodného konania voči pracovníkom zo Slovenska, pokračujú v nábore ďalších pracovníkov.

11. február - deň európskej tiesňovej linky 112

11.02.2011 -
11. február - deň európskej tiesňovej linky 112

Tiesňová linka 112 síce funguje v celej EÚ, ľudia však o nej častokrát nevedia. Vo viacerých krajinách preto symbolicky 11. februára prebiehajú informačné kampane. Európsky parlament pripravuje iniciatívnu správu na zlepšenie dostupnosti tejto celoeurópskej služby.

Webhosting

26.01.2011 -

Podnikanie v internetovom svete je plné čudákov, ktorí vedia zarobiť na neinformovanosti a dôvere „investorov“. Každý kto sa pripojí do internetu sa stáva potenciálnym investorom, už len investícia do výpočtovej techniky, do pripojenia na internet vás niečo stojí. Ak nie peniaze, určite apoň čas. Tí ktorí sa rozhodnú ísť ďalej, možno budú chcieť vlastnú internetovú doménu, webhosting, internetovú stránku... Ak sa tým práve neživíte, väčšinou oslovíte odborníka na danú oblasť, veď nevieme všetci všetko. A to je práve problém – začnete dôverovať informáciám, ktoré získate z dostupných zdrojov, ktoré vám odporučí známy, tých možností je nespočetne. I stalo sa.

Prečo si študenti volia jednu zo škandinávskych krajín, ako ich budúce miesto štúdia?

21.01.2011 -

Rozhnodnutie študovať na vysokej škole, patri medzi jedno z významných rozhodnutí mladého človeka, a ovplivní jeho budúci osobnostný a profesonálny vyvoj v budúcnosti.
Dnes, keď sa odborné vedomosti a absolventský diplom považujú na trhu práce už za samozrejmosť, štúdium v zahraniči zaruči absolventovi konkurenčnú výhodu oproti absolventom domácich vzdelávaciích inštitúcii, a zaručí rozhodnosť v prvých krokoch jeho budúcej profesionálnej kariery.

Sťažnosti poslancov na negatívnu energiu v parlamente

13.01.2011 -

Istého času bol v hlavnej spravodajskej relácii jednej zo slovenských komerčných televízií odvysielaný krátky šot, v ktorom sa niektorí z poslancov sťažovali na prítomnosť negatívnej energie v parlamente. Pociťujú ju tak, že sa v rokovacej miestnosti cítia zle, i keď na chodbách je to už vraj omnoho lepšie. Majú depresie a mnohým z nich sa veľmi výrazne zhoršil zrak.


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet