Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov v téme 3


Prameň > 2014 > Občianske aktivity

Občianske aktivity
rok 2014

Mikuláš a jeho družina učili škôlkarov separovať odpad

09.12.2014 -
Mikuláš a jeho družina učili škôlkarov separovať odpad

Približne 370 detí zo štyroch materských škôlok v Novom Meste nad Váhom navštívili dobrovoľníci, aby ich pri príležitosti Mikuláša nielen obdarovali sladkosťami, ale aj naučili ako potom so zvyšnými obalmi nakladať. EKO Mikuláša sprevádzali v jeho družine aj anjeli, čert a škriatkovia, ktorí deťom pomáhali odpad správne separovať.

Odovzdaním obnoseného šatstva pomôžete dvojnásobne

18.11.2014 -

Priemerný človek v Európe spotrebuje 10 až 15 kg odevov a obuvi ročne. Každá tona oblečenia, ktorá nemusí byť odvezená na skládku alebo do spaľovne prispieva k znižovaniu množstva emisií CO2 a k ochrane životného prostredia. V rámci svojho projektu Zelený Kaufland chce spoločnosť Kaufland Slovenská republika, v.o.s. motivovať občanov Nového Mesta nad Váhom k odovzdaniu nepotrebného šatstva, preto už po tretí raz pripravila zberové dni od 21. do 24. novembra 2014.

Inšpiratívny priestor pre neziskové organizácie - Quick Kancle

23.09.2014 -
Inšpiratívny priestor pre neziskové organizácie - Quick Kancle

QuickKancle˜ je otvorený priestor určený občianskym združeniam a tímom pracujúcim na neziskových projektoch, ktorí budú počas desiatich mesiacov spoločne zdieľať a vytvárať tak inšpiratívne prostredie na prácu. K dispozícii majú novo-zrekonštruovaný networkingový priestor so základným kancelárskym vybavením a wi-fi pripojením.


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet