Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov na Prameni v roku 2017 6
> Počet článkov v ostatných rokoch 2936


Prameň > 2017

rok 2017

Zimný Uprising prinesie okrem Looptroopu aj reggae krásku Saru Lugo.

08.11.2017 -
Zimný Uprising prinesie okrem Looptroopu aj reggae krásku Saru Lugo.

Sobota 2.decembra bude v Bratislave patriť Uprisingu. Zimná edícia obľúbeného festivalu prinesie na pódium Ateliéru Babylon unikátny priateľský súboj medzi reggae a hip-hopom. Prvou ohlásenou hviezdou boli švédske legendy Looptroop Rockers, ktorí sa na Slovensku ukážu pri príležitosti svojho 25. výročia na scéne. Svoju účasť na Uprising Winter Edition 2017 potvrdila aj Sara Lugo, mladá očarujúca diva európskej reggae scény. Na Slovensku sa po prvý raz predstavila v roku 2015 a domácemu publiku okamžite učarovala. Sme zvedaví, čo nám so svojou kapelou predvedie tentokrát.

Debut Olivera Nosaczynskeho Bohoviča pokrstí svetoznámy moldavský skladateľ Eugen Doga

14.09.2017 -
Debut Olivera Nosaczynskeho Bohoviča pokrstí  svetoznámy moldavský skladateľ Eugen Doga

Dvakrát sa dostal do finále prestížnej súťaže UK Songwriting Contest a v týchto dňoch konečne vydáva svoj debutový album. Mladý slovenský talent Oliver Nosaczynski Bohovič sa už nevie dočkať krstu albumu Ballerina, ktorý sa bude konať v utorok, 19. septembra v bratislavskej kaviarni Scherz.

POD VPLYVOM ALKOHOLU SADÁ ZA VOLANT KAŽDÝ DESIATY VODIČ

14.09.2017 -
POD VPLYVOM ALKOHOLU SADÁ ZA VOLANT KAŽDÝ DESIATY VODIČ

Predĺžené víkendy a sviatky sú najrizikovejšie

Zvýšenie povedomia o zodpovednej konzumácii alkoholických nápojov je už niekoľko rokov septembrovou témou európskych a slovenských pivovarníkov. Slovenské združenie výrobcov piva a sladu v spolupráci s Policajným zborom SR a Oddelením bezpečnosti cestnej premávky Ministerstva dopravy a výstavby SR organizujú Deň zodpovednosti na slovenských cestách, ktorého cieľom je apelovať na vodičov, aby nekonzumovali alkohol pred jazdou. Zvlášť chcú upozorniť na to, že práve počas predĺžených víkendov a sviatkov sa stane viac dopravných nehôd pod vplyvom alkoholu.

NA JUBILEJNÝ 10-TY ROČNÍK FESTIVALU UPRISING PRICHÁDZA JAMAJSKÁ SUPERSTAR SEAN PAUL

08.08.2017 -
NA JUBILEJNÝ 10-TY ROČNÍK FESTIVALU UPRISING PRICHÁDZA JAMAJSKÁ SUPERSTAR SEAN PAUL

Už koncom tohto mesiaca vás pohltí liečivý mix pozitívnych vibrácií, energie a hudby počas festivalu Uprising v Bratislave. Jubilejný ročník populárneho festivalu reggae a urban hudby sa po desiatykrát uskutoční v obľúbenej lokalite jazera Zlaté piesky od 25. do 26. augusta. Fanúšikovia z celej Strednej Európy sa môžu tešiť na obrovskú letnú narodeninovú párty s hviezdami zo sveta reggae, dancehallu, hip-hopu, drum'n'bassu, junglu, dubu a mnohých príbuzných žánrov.

Beckov opäť zažiari hviezdami

18.06.2017 -
Beckov opäť zažiari hviezdami

Už teraz všetci počítame záverečné minúty do vytúženého posledného zvonenia. Dočasné zbohom školským laviciam a všetkým povinnostiam.. Všetky deti sa radujú a my dospelí tak trochu s nimi. Leto už dávno presvedčilo všetkých, že je tu a v plnej nádhere. Začína čas radovánok, oddychu a najmä nepredvídateľných dobrodružstiev. Či už tomu veríte, alebo nie.. 14. až 16 júla jednoducho všetky cesty smerujú do Beckova. Legendárne Beckovské Slávnosti sú našťastie znovu späť .

Kontakt

01.01.2017 -
Kontakt


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet