Archiv



Obcianske zdruenie Genius loci Internetov strnka o bylinkch

Info

> Počet článkov v téme 3


Prameň > 2017 > Akcie, oznamy

Akcie, oznamy
rok 2017

Debut Olivera Nosaczynskeho Bohoviča pokrstí svetoznámy moldavský skladateľ Eugen Doga

14.09.2017 -
Debut Olivera Nosaczynskeho Bohoviča pokrstí  svetoznámy moldavský skladateľ Eugen Doga

Dvakrát sa dostal do finále prestížnej súťaže UK Songwriting Contest a v týchto dňoch konečne vydáva svoj debutový album. Mladý slovenský talent Oliver Nosaczynski Bohovič sa už nevie dočkať krstu albumu Ballerina, ktorý sa bude konať v utorok, 19. septembra v bratislavskej kaviarni Scherz.

NA JUBILEJNÝ 10-TY ROČNÍK FESTIVALU UPRISING PRICHÁDZA JAMAJSKÁ SUPERSTAR SEAN PAUL

08.08.2017 -
NA JUBILEJNÝ 10-TY ROČNÍK FESTIVALU UPRISING PRICHÁDZA JAMAJSKÁ SUPERSTAR SEAN PAUL

Už koncom tohto mesiaca vás pohltí liečivý mix pozitívnych vibrácií, energie a hudby počas festivalu Uprising v Bratislave. Jubilejný ročník populárneho festivalu reggae a urban hudby sa po desiatykrát uskutoční v obľúbenej lokalite jazera Zlaté piesky od 25. do 26. augusta. Fanúšikovia z celej Strednej Európy sa môžu tešiť na obrovskú letnú narodeninovú párty s hviezdami zo sveta reggae, dancehallu, hip-hopu, drum'n'bassu, junglu, dubu a mnohých príbuzných žánrov.

Beckov opäť zažiari hviezdami

18.06.2017 -
Beckov opäť zažiari hviezdami

Už teraz všetci počítame záverečné minúty do vytúženého posledného zvonenia. Dočasné zbohom školským laviciam a všetkým povinnostiam.. Všetky deti sa radujú a my dospelí tak trochu s nimi. Leto už dávno presvedčilo všetkých, že je tu a v plnej nádhere. Začína čas radovánok, oddychu a najmä nepredvídateľných dobrodružstiev. Či už tomu veríte, alebo nie.. 14. až 16 júla jednoducho všetky cesty smerujú do Beckova. Legendárne Beckovské Slávnosti sú našťastie znovu späť .


index článkov
© 2002 - 2013 Genius loci
Dizajn romi
Script a optimalizácia PromoNet